varte s majklem

Italská Bruschetta na 4 způsoby s čerstvými bylinkami

Ingredience

1. Detox

Listy pampelišky

Sušená rajčata

Rajčata

Citrónová šťáva

Zelená cibule

Parmigiano reggiano

Olivový olej

Italský chléb

2. San Antonion

Saturejka

Cibule

Citrón

Olivový olej

Sůl

Pepř

Italský chléb

3. Caprese

Rajčata

Mozzarella

Bazalková omáčka

Pesto

Bazalkový krém

Sůl

Pepř

Italský chléb

4. Palermo

Rukola

Parmazán

Rajčata

Česnek

Olivový olej

Sůl

Pepř

Italský chléb

Majkl ukazuje v tomto videu, jak udělat 4 jednoduché recepty na bruschette. Nevyžaduje se žádné vaření, jen čerstvé bylinky ze zahrady.

 4 různé druhy bruschette:

1. Detox

2. San Antonion

3. Caprese

4. Palermo

Příprava

Příprava Bruschette je velmi jednoduchá. Všechny ingredience nakrájíme a smícháme dohromady. Italský chléb nakrájíme na plátky. Naskládáme ho na mřížku a pečeme ho pár minut při 190°C do křupava. Na něj pak servírujeme připravené směsi.

Dobrou chuť!

-