varte s majklem
Čokoládové pralinky Reese

Čokoládové pralinky Reese

Ingredience

250 g arašídové máslo (krémové)

30 g másla (1 velká lžíce)

50 g moučkového cukru

1/2 lžičky soli

350 g hořké čokolády

200 g mléčné čokolády

Příprava

Tento recept na americké Reese je velice jednoduchý. Nejprve si roztavíme čokoládu ve vodní lázni . Když máme čokoládu rozpuštěnou, dáme jí do plnícího sáčku .Ale pozor jen půlku množství z čokolády, druhou půlku budeme ještě potřebovat . Do předem připravených košíčků  plníme čokoládu pomocí sáčku . Dáme do lednice aby čokolád ztuhla .Teď si uděláme arašídovou náplň. Na to si vezmeme hrnec, ve kterém roztavíme máslo a arašídové máslo, do kterého přidáme za stálého míchání moučkový cukr a stále mícháme. Následně plníme také do plnícího sáčku a vrstvíme na ztuhlou čokoládu do košíčků . Opět dáme do lednice na ztuhnutí .Teď je čas použít druhou část čokolády, kterou nanášíme plnícím sáčkem na vrstvu arašídového másla. Dáme ztuhnout a máme hotovo :) jednoduché že :) 

Dobrou chuť!!!

-