varte s majklem
Slaninový chléb

Slaninový chléb

Ingredience

400 g hladké mouky
400 ml mléka
1 polévková lžíce prášku do pečiva
1/2 lžičky soli
V tomto videu přidává Majkl 250 g slaniny a 100 g sýra čedar.
Pro tento recept postupujte podle pokynů ve videu.

Příprava

Příprava trvá  pouze 2 minuty. Trik v pečení chleba je ten , že místo kvasnic dáváme kypřící prášek, a proto spoustu času ušetřeme v kynutí. Můžeme přidat do chleba své vlastní byliny, sýr, olivy, slaninu.
Do misky si dáme mouku, kypřící prášek, mléko, sůl. Můžeme přidat i osmaženou slaninu a sýr, záleží na chuti. Pořádně zamícháme a vyklopíme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů cca 30 až 40 minut. Po upečení necháme vychladnout a můžeme servírovat.

Přeji dobrou chuť !!!

Přeji dobrou chuť !!!


 

-