varte s majklem
QUICHE NA SLANINĚ

QUICHE NA SLANINĚ

Ingredience

48 ks mini quiche
4 vejce

200 ml šlehačky

500 g pórku

200 g slaniny

200 g Gruyere sýra (nebo goudy)

100 g Parmazánu

Listové těsto (2 balíky 275 g) 

Muškátový oříšek

Forma na mini muffiny

Vykrajovací forma

Příprava

Tyto upečené mini quiche (Francouzského původu), které se servíruji teplé i studené, patří mezi ty nejoblíbenější jednohubky a předkrmy v 5 hvězdičkových hotelích a restauracích.
Připravte si reprezentativní a lahodné jednohubky Quiche plněné hermelínem. Rychlé, jednoduché a velice oblíbené na párty. Jsou vynikající a vždy s nimi sklidíte úspěch!

Připravíme si misku, do které si dáme vejce sůl a pepř, šlehačku. Na pánvi si osmažíme pórek a slaninu. Typak přimícháme do misky s vejci a na závěr přidáme nastrouhaný sýr. Vše pořádně promícháme .

Připravíme si pečící formu na muffiny nebo cupcake. Do té následně klademe vykrojené kolečka z listového těsta a plníme udělanou směsí .Nakonec dáme na vrch nakrájený hermelín a zakápneme brusinkovou omáčkou. Dáme do trouby na 25 minut na 180 stupňů .

Dobrou chuť !!!

-