varte s majklem
Grilovaný burger bůček

Grilovaný burger bůček

Ingredience

Bůček

Červená paprika

Pepř

Česnekový granulát

Kmín

Mořská sůl

Cibulka 

Salát 

Majonéza

Chili omáčka

Ananas 

Hamburgerové housky 

 

Příprava

Bůček

Vezmeme si bůček a z jedné strany si uděláme řezy a stejně tak i z druhé strany, kde uděláme zase řezy ale kolmo. Připravíme si koření- sladkou červenou papriku, česnekový granulát, kmín, mořskou sůl a špetku pepře. Všechny ingredience dáme do misky a zamícháme.To pak vetřeme do zářezů, které jsme udělali .Zapneme si gril na 150 stupňů. Cca 2 až 3 hodiny necháme maso grilovat. Po upečení se nám bůček krásně rozpadá. Můžeme ho jíst samotný, ale my si z něj připravíme hamburger .

Hamburger

Na hamburgery si připravíme omáčku. Do misky si dáme majonézu a kousek čili omáčky.Tou potřeme hamburgerové bulky, poklademe cibulku, na to dáme nakrájený bůček, kousek ananasu a salát, přikryjeme druhou půlkou bulky a máme hotový hamburger .

Dobrou chuť !!

-