varte s majklem

Neodolatelný Včelí úly od Majkla: jednoduchý recept

Majkl se přestěhoval z Kanady do Česka před několika lety. Jednou z věcí, které miloval v Čechách, byly úžasné české vánoční cukroví. Jedním z těchto lahodných cukroví jsou včelí úly, které se vyrábějí během vánoční sezóny.<br /> Receptura je velmi jednoduchá, může je kdokoliv udělat, když sledují jednoduché kroky, které Majkl popisuje ve svém videu. Majkl velmi doporučuje tento recept těm, kteří milují vánoční duch a tradici.<br /> <br /> Složení pro 28 úlů (pro forma která Majkl používá ve svém videu):<br /> 180 g umletých piškotů<br /> 90 g roztaveného másla<br /> 2 lžíce mléka<br /> 1 lžíce kakaa<br /> 1 bílek z velké vejce (lze nahradit 4 lžíce espresso kávy)<br /> 100 g práškového cukru<br /> 4 lžíce českého rumu<br /> <br /> Složení pro krémovou náplň:<br /> 150 g másla při pokojové teplotě<br /> 1 lžíce vanilkového extraktu nebo vanilkového cukru<br /> 4 lžíce českého rumu<br /> 50 g práškového cukru<br /> 2 vaječné žloutky z 2 velkých vajec<br /> <br /> Konečně budete potřebovat 28 piškotů pro zavření úlu<br /> <br /> Pro recept postupujte podle pokynů ve videu.<br /> <br /> Najdete forma na včelí úly z www.123darek.cz<br /> <br /> Veselé Vánoce!
-