Majkl se přestěhoval z Kanady do Česka před několika lety. Jednou z věcí, které miloval v Čechách, byly úžasné české vánoční cukroví. Jedním z těchto lahodných cukroví jsou včelí úly, které se vyrábějí během vánoční sezóny.<br />
Receptura je velmi jednoduchá, může je kdokoliv udělat, když sledují jednoduché kroky, které Majkl popisuje ve svém videu. Majkl velmi doporučuje tento recept těm, kteří milují vánoční duch a tradici.<br />
<br />
Složení pro 28 úlů (pro forma která Majkl používá ve svém videu):<br />
180 g umletých piškotů<br />
90 g roztaveného másla<br />
2 lžíce mléka<br />
1 lžíce kakaa<br />
1 bílek z velké vejce (lze nahradit 4 lžíce espresso kávy)<br />
100 g práškového cukru<br />
4 lžíce českého rumu<br />
<br />
Složení pro krémovou náplň:<br />
150 g másla při pokojové teplotě<br />
1 lžíce vanilkového extraktu nebo vanilkového cukru<br />
4 lžíce českého rumu<br />
50 g práškového cukru<br />
2 vaječné žloutky z 2 velkých vajec<br />
<br />
Konečně budete potřebovat 28 piškotů pro zavření úlu<br />
<br />
Pro recept postupujte podle pokynů ve videu.<br />
<br />
Najdete forma na včelí úly z www.123darek.cz<br />
<br />
Veselé Vánoce!
