varte s majklem

Studená španělská polévka – gazpacho (gaspáčo) ideální pro horké dny

Majkl nám ukazuje v tomto videu, jak vyrobit slavnou španělskou polévku Gazpacho. Polévka je skvělá pro letní čas, je studená a je velmi osvěžující. A co je nejdůležitější, je to snadné.<br /> <br /> Složení pro 4 osoby:<br /> 8 velkých rajčat (zralé rajčata)<br /> 1 okurka<br /> 1 červená paprika<br /> 1/2 zelené papriky<br /> 1 cibule<br /> 3 stroužky česneku<br /> 100 ml studené vody<br /> 1 lžíce mořské soli<br /> 50 ml extra panenského olivového oleje<br /> 5 lžíce vinného octa (přidat na chuť)<br /> 2 buchty střední velikosti (staré 1 nebo 2 dny)<br /> <br /> Pro recept postupujte podle pokynů ve videu.<br /> <br /> Buen Provecho!
-