varte s majklem

Grilovaná bůčková roláda s nádivkou recept (Porchetta)

Majkl nám griluje v tomto videu Italská Porchetta. Co je velmi důležité, je ten nátěr na tu porchettu, aby se přidala úžasná chuť k té roládě.<br /> Recept je velmi jednoduchý.<br /> Složení na maso a nátěr/nádivka:<br /> 4 až 5 kg vepřový bůček, bez kosti, s kůží<br /> 5 lžíce strouhaného parmažánu<br /> 2 lžíce uzená paprika<br /> 2 lžíce česnekový granulát<br /> 1 až 2 lžíce sůl<br /> 40 listů čerstvých bazalky<br /> 20 plátků sušeného rajče<br /> 1 lžíce čili papričky<br /> <br /> Ingredience pro Whisky BBQ omáčka:<br /> 60 ml whisky<br /> 350 ml kečupu<br /> 2 lžíce uzená paprika<br /> 2 lžíce Worcesterová omáčka<br /> 6 lžíce třtinový cukr<br /> 100 ml jablečného ocetu<br /> 1 velká cibule nastrouhaná<br /> 3 stroužky česneku rozdrtěné<br /> 1 lžička čerstvě namletá pepř<br /> 1/2 lžičky soli<br /> <br /> Postupujte podle pokynů ve videu.<br /> <br /> Dobrou chuť
-