Majkl má ráda hodně vietnamská kuchyně. Má ráda kombinaci dobře marinovaného masa s čerstvou zeleninou. Jedno skvělé jídlo je Banh mi. V tomto videu Majkl ukáže, jak připravit čerstvý banh mi se smaženým vepřovým masem.<br />
Abych Banh mi byl úžasný, Majkl doporučuje upéct vlastní vietnamský bagety.<br />
<br />
Složení pro 4 bagety:<br />
500 g hladká mouka<br />
300 ml vody<br />
1 lžíce cukru<br />
1 čajová lžička mořské soli<br />
40 g čerstvých kvasnic<br />
<br />
Ingredienty pro marinace pro 4 steaky vepřové krkovice:<br />
6 velké lžíce Fish sauce (rybí omáčka)<br />
2 velké lžíce Dark Soya sauce <br />
1 velka lžíce medu<br />
šťává od 1 limetky<br />
2 stroužky česneku (rozdrtěné)<br />
1 malá cibule (nebo bílá část od 2 zelené cibule) (rozdrtěné)<br />
1 lžička čerstvě mletá pepř<br />
<br />
Pro recept postupujte podle instrukcí ve videu.<br />
<br />
Ngon miệng