varte s majklem

Originální letní grilování: Grilovaná vepřová hlava recept

Majkl ukazuje v tomto videu, jak grilovat vepřovou hlavu. Hlava má velmi měkké maso a při dobrém grilování má chutnou křupavou kůžy.<br /> Jedna věc, která je důležitá při grilování hlavy, je nátěr. Majkl používá následující suchý nátěr:<br /> 1 velkou lžíci soli<br /> 1 velkou lžíci česnekový granulát<br /> 1 velkou lžíci sladké papriky<br /> 1 lžička kajenského pepře (nebo pálivou papriku)<br /> 1 velkou lžíci čerstvě mletého kmínu<br /> 1 velkou lžíce čerstvě mletého černého pepře<br /> <br /> Pro recept postupujte podle pokynů ve videu.<br /> <br /> Grilujeme po obou stranách asi hodinu a půl<br /> <br /> Dobrou chuť!
-