varte s majklem

Nejlepší a nejjednodušší recept na domácí vanilkovou zmrzlinu , Vařte s Majklem

Je to letní čas a to je čas, aby jste vyrobili vaše vlastní zmrzlinu. Není nic více osvěžující, než chladné a chutné domácí vyrobené vanilkovou zmrzlinou.<br /> <br /> Majkl ukazuje v tomto videu, jak vytvořit svůj vlastní vanilkový zmrzlinu doma. To je základní recept, ze kterého jsou všechny zmrzlinové příchutě lze extrapolovat, jako je čokoláda, káva, ovoce .... atd.<br /> <br /> Složení:<br /> 8 velkých žloutky<br /> 250 ml smetany ke šlehání<br /> 750 ml smetany 10%<br /> 200 g krystalový cukr<br /> 1 lžička čerstvě mleté bourbon vanilka<br /> <br /> Začněte tím, šlehání žloutky s cukrem. Udržet na šlehání, dokud se objem vajec zdvojnásobilo a barva se změní na bílou.<br /> Přidejte zbytek přísad a dobře promíchejte.<br /> <br /> Ve vodní lázni, směs se zahřívá na cca 76 Celsius. Zamíchejte příležitostně. Můžete si všimnout, že se směs zhoustne, ale pozor, že to nebude tak husté jako pudink. Snadný test je pokrýt lžíci s směsí a projít prstem ve středu dolní části lžíce (udělat cestu). Pokud směs zůstane na stranách, pak jste připraveni odendat z plotny. Pokud směs poběží tam kde si prošel prst, pak je třeba, aby ji vařit víc.<br /> <br /> Po odebrání z plotny, nechte vychladnout při pokojové teplotě po dobu cc 30 minut a pak dal v lednici po dobu nejméně 2 hodiny.<br /> <br /> Pokud máte zmrzlinovač, po vychladnutí, dejte směs do zmrzlinovače a postupovat podle instrukce Vašeho zmrzlinovače.<br /> <br /> Pokud nemáte zmrzlinovač, dát do plastové nádoby s víkem a dejte do mrazáku po dobu 4 hodin.<br /> <br /> Dobrou Chuť!
-