varte s majklem

Nejchutnější jablečné cupcakes s vánočním kořením recept. Také recept na máslový javorový krém.

Kořeněné jablkové cupcakes<br /> Tento recept je velmi pěkný a zimní recept z čerstvých jablek a koření. Typicky vánoční koření se používají jako skořice, zázvor, muškátový oříšek. Recept je velmi jednoduchý, 5 minut příprava a poté 20 minut, se peče v troubě.<br /> Tyto cupcakes jim jde dobře krém s javorovým sirupem. Na konci cupcakes jsou zdobeny barevným fondán.<br /> <br /> Ingredience (pro 24 cupcakes):<br /> • 300 g hladké mouky<br /> • 1 sáček prášku do pečiva<br /> • 1 lžička mleté skořice<br /> • 1 lžička mletého zázvoru<br /> • 1/2 lžičky čerstvě mletým muškátovým oříškem<br /> • a špetka soli<br /> • 125 g másla, rozpuštěné na plotně nebo v mikrovinlce<br /> • 200 g krystalového cukru<br /> • 1 lžička vanilkový extrakt nebo sáček vanilkového cukru<br /> • 2 velké vejce<br /> • 170 g zakysané smetany<br /> • 2 velké jablka, nastrouhané nebo rozdrcení mixérem<br /> <br /> V misce smíchejte vejce s cukrem a přidejte pomalu rozpuštěným máslem. V jiné misce, přidá suché přísady a dobře se promíchá. Přidejte nastrouhané jablka do vaječné směsi a pak přidat v dávce suché přísady a míchat.<br /> <br /> Dejte papírová formička na muffiny/cupcake do plechový nebo silikónoví formy na muffiny a s naběrečkou na zmrzlinu, přidejte těsto do každí formičky. pekáč na muffiny klepněte na pult, aby všechny vzduchové bubliny se odstranily. Pečeme v předehřáté troubě 20 minut při 170 ° C<br /> Jakmile budou upečené, vyjměte z trouby a nechte vychladnout.<br /> <br /> Krém s máslem a Javorovým sirupem:<br /> <br /> Ingredience:<br /> • 128 g másla, při pokojové teplotě<br /> • 100 g moučkového cukru<br /> • 50 ml javorového sirupu<br /> • a špetka soli<br /> <br /> Pomocí elektrického mixéru smíchejte máslo, cukr a sůl. Poté, co se dobře promixuje, nalejte pomalu javorový sirup. Mixujte cca 3 minuty a máte krém připravení na pomazání těch cupcakes.<br /> <br /> Pro dekoraci, budete potřebovat 300 g bílé fondán. Rozdělit na 3 stejné díly (100 g každý) a používat potravinářské barvivo k obarvení jeden díl Vánoční červené, jeden díl vánoční zelená, a držet poslední část bílá. Válečkem válcovat fondán na tenká placka cca 1 mm tlustá. Použít vánoční vykrajovací formičky a vykrojte různé tvary z fondán, které se vám líbí, jako je kruh, strom, sněhové vločky, hvězdy, ... atd.<br /> Dekorace, jak je znázorněno na videu.<br /> <br /> At Vám to chutná!
-