varte s majklem

NEJCHUTNĚJŠÍ MRKVOVÝ KOLÁČ RECEPT, ORIGINÁLNÍ AMERICKÝ RECEPT

Majkl rád peče mrkvový koláč, s horní vrstvou z krémovým sýrem (cream cheese) . Co je dobré o tomto receptu je , že to trvá jen pár minut na přípravu , a zbytek je upéct koláč .<br /> Ingredience pro 24 cm kulatá forma:<br /> 180 g hladké mouky<br /> 180 g krystalového cukru<br /> 180 ml rostlinného oleje<br /> 3 čerstvá celá vejce<br /> 1 sáček kypřicí prášek<br /> 1 sáček vanilkoví cukr nebo 1 lžička vanila extrakt<br /> špetka soli<br /> 2 lžičky mleté skořice<br /> 200 g jemně mletých mrkev<br /> 80 g jemně nasekané vlašské ořechy<br /> <br /> Poleva:<br /> 200 g moučkového cukru<br /> 200 g při pokojové teplotě smetanový sýr (Philadelphia sýr)<br /> 1 lžíce citrónové šťávy<br /> <br /> Předehřejte troubu na 180 stupňů C.<br /> <br /> V míse smíchejte cukr , rostlinný olej a vejce . V jiné misce , tříbil spolu mouku , kypřicí prášek , sůl , skořici. Přeložte suché přísady do mokré směsi a zamíchejte dobře . Přeložte mrkev a nasekané ořechy , a zamíchejte. Vylejte těsto do kulatí pečicí formy kterou jste namazali máslem. Vložte do předehřáté trouby a pečte 40 minut . Po 40 minut, vindejte z trouby (ověřte s dřevěnou špejlí že je koláč je upečení. Otočte koláč na mřížku a nechte vychladnout. Mezi tim, připravte polevu. V misce zamíchejte smetanový sýr, pudrový cukr a šťáva z citrónu. Dejte do lednice na 15 minut aby krém vychladnul. Namažte vršek koláče s krémem. <br /> <br /> Dobrou Chuť!!!
-