varte s majklem

Nejchutnější recept na výroba zdravé domácí grilovací klobásy, Vařte s Majklem

V tomto videu, Majkl dělá jeho vlastní domácí klobásy, vyrobené z vysoce kvalitního masa a čerstvé bylinky. Pak grily párky s chutí kouření. Zkontrolovat !!!<br /> <br /> Recept je velmi jednoduché, tady jsou ingredience<br /> 1 kg libového mletého hovězího (dvakrát zem)<br /> 1 kg vepřová plec (jednou zem)<br /> 100 ml extra panenského olivového oleje (pro ty, kteří dávají přednost mastné klobásy, použijte 1/2 kg mleté vepřové sádlo)<br /> 2 lžíce soli<br /> 1 kytice čerstvou majoránkou (nakrájené)<br /> 1 kytice čerstvého koriandru (nakrájené)<br /> 10 velkých listy šalvěje (nakrájené)<br /> 3 velké lžíce uzeného papriky<br /> 1/2 lžičky čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku<br /> 1 velká lžíce mletého kmínu<br /> 2 lžíce čerstvě mletý pepř<br /> šťáva z limetek 2<br /> 4 feferonky, jako je Jalapeno nebo cayenne papriky (nakrájené)<br /> přírodní prase střívko<br /> <br /> Smíchejte všechny složky pak marinovat přes noc (nebo alespoň dvě hodiny).<br /> <br /> Použijte klobásy stroj, aby párky.<br /> <br /> Můžete pověsit sauceges v lednici, aby jim zaschnout trochu.<br /> <br /> Nyní jste připraveni na grilování vaše domácí sausaces.<br /> <br /> Grilujte 5 minut každé straně na středním plameni.<br /> <br /> Dobrou Chuť.
-