varte s majklem

ORIGINÁLNÍ ITALSKÝ RECEPT LASAGNE BOLOGNESE, JEDNODUCHÝ RECEPT PRO KAŽDÉHO, MUSÍTE VIDĚT!!!

Majkl byl v létě v Bologna, jen aby viděl úžasné jídla, které pocházejí z regionu EmiliaRomagna v Itálie. Tato oblast je původ sýr parmažán a Modena balsamický ocet a všech velkých těstovinových pokrmů z Bologna. <br /> V tomto videu vám Majkl ukazuje, jak udělat lasagne Bolognese. Jednoduché jídlo, ale jeden z těch pokrmů, které kombinuje všechny skvělé chutě regionu Bologna. <br /> <br /> Zkuste tento recept, nikdy nebudete litovat:<br /> <br /> Ingredience: <br /> Těstoviny na lasagna<br /> Ragú Bolognese<br /> Bechamel omáčka<br /> stouhaní sýr (Majkl rád Provolone sýr nebo Gouda)<br /> Parmasan sýr<br /> čerstvá Italská petržílka<br /> <br /> Ragú Bolognese: <br /> ½ kg mletého masa (hovězí) <br /> ½ kg mletého masa (vepřový)<br /> 2 cibule (nastrouhané)<br /> 1 mrkev nastrouhaná<br /> 1 cerel nit nastrouhaná<br /> 3 lžic extra panenského olivového oleje <br /> 2 stroužeky česneku, rozdrcení <br /> 2 čerstvé rajčata<br /> 0,5 kg rajčatový purée<br /> 1 sklenice červeného vína <br /> 1 sklenice hovězího vývaru<br /> sůl a čerstvě mletý černý pepř <br /> <br /> Bechamel omáčka:<br /> 50 g hladké mouky<br /> 50 g másla<br /> 1 litr mléka<br /> sůl<br /> <br /> instrukce<br /> sestavíme lasagna že v pekáči dáme na dno vrstva ragú, nad ní dáme vrstva těstoviny, nad ni dáme vrstvu bechamel omáčka, nad ní dáme strouhaní sýr, posipeme parmasan sýr a čerstvou petržílku. Opakujeme tento proces 2 až 3 krát dle hlubka pekáče.<br /> <br /> Dáme do trouby na 180 C na cca 25 minut.<br /> <br /> Buon Appetito !!!
-