varte s majklem

Nejoblibenejší dort mé manželky: čokoládový dort pavlova super recept!

Toto je nádherný lehký dort, s nadýchanými čokoládový základ, a přikrýván s pusinkovou (meringue) korunkou. Koruna se pak naplní šlehačkou a čerstvými jahodami. Tento dort úžasně potěší každého protože to je lehké letní dort.<br /> <br /> Majkl nám ukáže, v tomto videu, jak připravit tento lehké letní dort.<br /> <br /> lehké čokoládový dort:<br /> 4 vejce, oddělené<br /> 500 ml mléka<br /> 150 g hnědého cukru<br /> 130 g rozpuštěného másla<br /> 80 g hladká mouka<br /> 50 g kakaa<br /> špetka soli.<br /> <br /> Smíchejte všechny ingredience v jedné misce.<br /> Ve druhé misce, našlohejte vaječné bílky s trochou hnědého cukru. Až se nám vytvoří pevní sních, přidáme bílky do první misky a smíchejte velmi málo. Konečný výsledek musí mít kusy bílého bílého sněhu. Pečeme po dobu 1 hodinu, při teplotě 150 ° C<br /> <br /> Meringue = Pusinky:<br /> 4 bílky<br /> špetka soli<br /> 250 g krystalového cukru<br /> 1 lžíce bílého octa<br /> 1 lžíce škrobu<br /> <br /> Vždy začínají vaječných bílků při teplotě místnosti. Přidejte špetku soli a šlehat na střední rychlost, dokud vejce sníh začne tvořit, přidejte kousek po kousku cukru. Přidejte ocet se škrobem. Jakmile pusinky vytvořila vrchol, dát do sáčku a tvoří korunu (dno, s bočními stěnami). Pak dát do předehřáté troubu na teplotu 110 ° C po dobu 1 hodiny.<br /> <br /> Oba čokoládový dort a Meringue (pusinky) musí vychladnout.<br /> <br /> Šlehačka:<br /> 500 ml smetany ke šlehání<br /> 80 g práškového cukru<br /> 1/2 lžičky vanilkového extraktu<br /> <br /> Šleháme krém, a poté, co pěkně vytvořila strukturu, přidat práškový cukr v malých dávkách. Přidejte vanilku na konec.<br /> <br /> Sestavení dort.<br /> <br /> Umístěte čokoládový dort na dně. Použijte smetany ke šlehání na pokrytí nákladů na dort. Pak dát JEMNĚ na pusinky v horní části čokoládový dort. Pak dát smetanu do ti meringova koruna. Nakonec se přidá čerstvé jahody (asi 700 g), nad šlehačkou. Pro ozdobu, rád používám nakrájené nesolené pistácie.<br /> <br /> Dobrou Chuť!
-