varte s majklem

Nejlepší recept na pštrosí vejce z mletého maso super recept

Majkl miluje jednoduché a dobré recepty. V tomto videu Majkl ukazuje, jak snadné, připravit skotské vejce (Pštrosí vejce). Majkl rád připravuje tento recept kolem Velikonoc protože to maso má tvar vejce. Majkl to servíruje na lůžku z čerstvého salátu a miluje k tomu chimichurri omáčka.<br /> <br /> Ingredience pro 4 osoby:<br /> 500 g mleté maso (půl hovězí, půl vepřové) max 20% tuku<br /> 4 středně velké vejce<br /> 1 lžička majoránky<br /> 1 lžička tymiánu<br /> 1 lžička šalvěje<br /> 1 lžička česnekového granulát<br /> 1 lžička soli<br /> 1 lžička pepře<br /> <br /> Obal na smažení:<br /> 3 lžíce hladké mouky<br /> 1 vejce a 1 lžíce studeného mléka<br /> 3 lžíce obyčejná strouhanky nebo Panko stounhanka<br /> <br /> Rostlinný olej na smažení<br /> <br /> Chimichurri omáčka:<br /> 5 lžic čerstvou petrželovou natí<br /> 1 malá cibule<br /> 4 stroužky česneku<br /> 6 lžic extra panenského olivového oleje<br /> 1 lžíce vinného octa<br /> 1/2 lžičky soli<br /> 1/2 lžičky pepře<br /> 1/2 lžičky oregana (volitelně)<br /> <br /> O recept, postupujte podle pokynů ve videu.<br /> Dobrou chuť!
-