Špagety aglio e olio, velmi jednoduchý recept, ale tak chutné. Do 10 minut, toto jídlo může být servírováno. <br />
Složení: <br />
500g špagety <br />
100 ml extra panenského olivového oleje <br />
8 velké stroužky česneku <br />
1 velká červená feferonka (peperoncino) nebo 1 polévková lžíce červené chilli vloček <br />
1 malý svazek čerstvé petrželky <br />
strouhaný parmezánem (volitelné) <br />
<br />
Pro barevné špagety, budete potřebovat přírodní potravinářské barvivo a zip lock sáčky nebo normální sendvičové sáčky. Jakmile se špagety vaří, přidejte do každé tašky kopeček špaget a potravinářské barvivo, uzavření sáčku na pár minut. Proveďte tento postup pro každou z barev, které máte k dispozici. <br />
<br />
Uvařím špagety, jak je normálně vaříte<br />
v pánvi, přidáme studený olivový olej na střední teplotě. Přidejte rozdrcení česnek a plátky peperoncino a počkejte, až olej začne bublat. Na tomto místě dohlížet na česneku, a když to začne dostávat světle zlatou barvu, odstranit pánev z tepla a přidejte naběračku na špagety vroucí vody. To by mělo zastavit proces smažení. <br />
<br />
Smíchejte špagety Aglio Olio,, nasekanou petrželku a strouhaný parmazánovými <br />
<br />
Bon Appetit !!!