Majkl miluje jídlo z rakouského Tirol regionu a že v tomto videu se připravuje špenátové noky se šalvějovým máslem nebo je také nazýván Malfatti v italských Alpách.<br />
Recept je velmi jednoduché a chutné.<br />
Ingredience pro 4 osoby:<br />
300 g uvařené špenátové listy a nakrájené na malé kousky<br />
300 g sýra ricotta (nebo můžete použít měkký tvaroh)<br />
50 g strouhaného parmezánu<br />
2 střední vejce<br />
60 g hladké mouky<br />
1/4 lžičky strouhaného muškátového oříšku<br />
1/4 lžičky soli<br />
1/4 lžičky čerstvě mletý pepř<br />
<br />
100 g rozpuštěného másla<br />
10 čerstvá šalvěj listy nakrájíme na kousky<br />
<br />
Recept: postupujte podle pokynů ve videu