varte s majklem

Nejchutnější Čínské vepřové Char Sui recept s bok choy zeleninou – jednoduchý recept

Majkl měl své přátele Tina a Desmond na navštěvě z Vancouveru. Byli hladoví, tak připravily snadný barbecue recept co se jmenuje vepřové char Siu. Recept je velmi jednoduché, maso výjde velmi šťavnaté. Chuť char Siu je velmi dobrá, protože maso se marinuje po dobu 24 hodin před grilováním. Char Siu se podává s lůžku se stirfry zeleniny, jako bok choy.<br /> <br /> Ingredience pro 6 osob:<br /> 2 kg krkovice, nakrájíme na 2,5 cm silné steaků<br /> 5 cm dlouhé strouhaného zázvoru a vymačkaného<br /> 4 stroužky česneku, drcené<br /> 5 lžíce světla sójové omáčky<br /> 5 lžíce krystalového cukru<br /> 75 ml rýžového vína<br /> 2 velké lžíce kečupu<br /> 1 polévkovou lžíci omáčka hoisin<br /> 1 lžička čínského 5 koření<br /> 5 lžic medu<br /> 1 velký lžíce čínské sezamového oleje<br /> červené potravinářské barvivo (přírodní barvivo doporučeno)<br /> <br /> Pro stirfry bok choy, budete potřebovat:<br /> 5 svazky bok choy, umité a nakrájené<br /> 5 lžíce sójové omáčky světla<br /> 2 lžíce ústřicové omáčce<br /> 4 stroužky česneku, drcené<br /> 5 lžíce rostlinného oleje smažení<br /> <br /> Musíte smíchat všechny ingredience z marinace a přidáte vepřové maso do marinace. Mějte v lednici po dobu 24 hodin.<br /> Navlíknete maso na „S“ Háček, zkuste připojit maso ve středu.<br /> V předehřáté troubě při teplotě 220 ° C, zavěšení masa na rošt v horní části pece. Ujistěte se, že je zásobník vody, ve spodní části pece tak, že maso zůstává vlhký. Po 15 minutách při 220 ° C grilování, snížit teplotu na 170 ° C a grily, personál pro 15 až 20 minut. 5 minut před odebráním masa z trouby, natřeme maso s zbylé marinace, která musí být předvařené a 1 lžíce medu se přidává k ní, stejně jako 2 velké lžíce světla sojovou omáčkou.<br /> <br /> Vyjměte z trouby, přikryjeme alobalem a necháme 5 minut odstát.<br /> <br /> Do té doby, přidá rostlinný olej do horké wok se přidá česnek a míchá se po dobu 30 sekund. Pak přidejte předeprané bok choy. Pak přidejte sojové omáčky a ústřicovou omáčkou. smažíme/vaříme 5 minut.<br /> <br /> Servíruje se char siu maso na bílou rýže, s bok choy jako příloha.<br /> <br /> Dobrou chuť!
-