Majkl připravil pro Vás v tomto videu, jak vytvořit úžasné předkrm z cukety. Je to zdravý a rychlý recept.Celý recept trvá 10 minut, od začátku do konce. <br />
Složení:<br />
2 cuketa a / nebo vnitřek z 6 cukety (pozůstatek z receptu plněné cukety)<br />
4 stroužky česneku<br />
1/2 citronu šťáva<br />
4 velké lžíce extra panenského olivového oleje<br />
sůl<br />
<br />
kroky:<br />
předehřejeme pánev a dáme 2 lžíce rostlinného oleje. Když je olej horký, přidat cukety, kterou jsme předkrájely na malé kousky. osmažte cukety po dobu asi 5 minut, dokud se voda z cukety 80% odpaří. Vypněte sporák a přidejte prolisovaný česnek a citrónovou šťávu a sůl podle chuti.<br />
<br />
Nechte vychladnout, poté se přesune do servírovací misky, přidejte extra panenský olivový olej a obloha s plátky citronu a listy z petržel.<br />
<br />
Majkl Vám přeje dobrou chuť!!!<br />
<br />
Michael prepared for you in this video how to make an amazing appetizer from zucchini. It is a healthy and fast recipe. The whole recipe takes 10 minutes, from start to end.<br />
Ingredients:<br />
2 Zucchini and/or the inside of 6 zucchini (leftover from stuffed zucchini recipe)<br />
4 cloves of garlic<br />
1/2 lemon juice<br />
4 large spoons of extra virgin olive oil<br />
salt<br />
<br />
Steps:<br />
preheat a frying pan and put 2 spoons of vegetable oil. When the oil is hot, add the zucchini which you have precut into small pieces. Fry the zucchini for about 5 minutes, until the water from the zucchini are 80% evaporated. Shut off the stove, and add crushed garlic and the lemon juice and salt to taste.<br />
<br />
Let it cool, then put into a serving dish, add the extra virgin olive oil and garnish with lemon slices and parsley leaves.<br />
<br />
Enjoy!!!