varte s majklem

RECEPT NA DOMÁCÍ VÝVAR RECEPT, VLASTNÍ HOVĚZÍ VÝVAR, JEDNODUCHÝ RECEPT!!!

Majkl ukazuje, v tomto videu, jak se dělá domácí hovězí vývar, pomocí kosti, zeleninu a byliny.Testován recept, který funguje pokaždé.<br /> Složení:<br /> 2,5 kg směs kostí (některé kloubykosti s pár morkové kosti )<br /> 2 mrkve<br /> 2 cibule<br /> 2 celer hole<br /> pro bylin, budete potřebovat: 2 bobkové listy, 2 snítky čerstvé petrželky, 2 snítky čerstvého Tymián, 2 snítky čerstvého rozmarýnu (čerstvé bylinky dá více intenzivní chutě)<br /> <br /> metoda:<br /> umístěte kosti a zelenina do pekáče a pokapeme rostlinným olejem<br /> dát do trouby na 40 minut @ 190 stupňů Celsia<br /> Vařit v hrnci 4 l vody. Odstraňte kosti a zeleninu z trouby a vložíme do horké vody. Přidejte čerstvé bylinky. Vařit na nízké teplo po dobu 4 hodin. Čím déle budete vařit, čim bude intenzivnější chutě. Pro mě, dobrým kompromisem mezi časem a chutí je 4 hodiny vaření.<br /> Nechat vývar vychladnout po dobu 15 minut a pak se nalije do skleněných nádob. Ujistěte se, že horní vrstva v nádobě obsahuje tukové vrstvy z kostí. Tato vrstva bude utěsnit z bakterií ve vzduchu a prodlouží životnost vývaru. Dát sklenice do lednici vydrží po dobu asi 2 až 3 týdny.<br /> <br /> Majkl Vám přeje dobrou chuť!!!<br /> <br /> Majkl shows you in this video how to make a homemade beef stock, using bones, vegetables, and herbs. A tested recipe that works every time.<br /> Ingredients:<br /> 2,5 kg of mixed bones (some knuckle bones and some bone marrows)<br /> 2 carrots<br /> 2 onions<br /> 2 celery sticks<br /> for the herbs, you will need: 2 bay leaves, 2 sprigs of fresh parsley, 2 sprigs of fresh tyme, 2 sprigs of fresh rosemary (fresh herbs give more intense flavors)<br /> <br /> Method:<br /> place bones and vegetables into a roasting pan and drizzle with vegetable oil<br /> put in oven for 40 minutes @ 190 degrees Celsius<br /> Cook in a pot 4 litres of water. Remove the bones and vegetables from the oven and put in hot water. Add the fresh herbs. Cook at low heat for 4 hours. The longer you cook the stock, the more intense will be the flavors. For me, a good tradeoff between time and taste is 4 hours of cooking.<br /> Let it cook for 15 minutes and then pour into glass jars. Make sure that the top layer in the jar contains a fat layer from the bones. This layer will seal the stock from bacteria in the air and will prolong the life span of the stock. I keep the jars in the fridge for about 2 to 3 weeks.<br /> <br /> Enjoy
-