varte s majklem

PLNĚNÁ CUKETA RECEPT, S MASEM A RÝŽÍ, V RAJSKÉ OMÁČCE. VELICE ZDRAVÉ.

Majkl připravil pro vás v tomto videu, jak se připravuje plněné cukety s rýží a masem. S tolika recept cuketa, tento recept je jedinečný, a je velmi oblíbené u děti a dospělé. Je to vydatné recept (od babičky). Pro 6 středně velkých plněné cukety, budete potřebovat:<br /> <br /> Ingredience:<br /> 6 střední velikost cukety<br /> 200 g rýže (já používám dlouhozrnné rýže)<br /> 1/2 kg extra jemně mletého masa (může být hovězí, vepřový, nebo půlpůl)<br /> 1 lžička soli, jedna čajová lžička pepře<br /> 4 lžíce rostlinného oleje<br /> 1 až 1,5 litrů domácího vývaru<br /> Pro omáčky, potřebujeme 3 malé plechovky rajského protlaku<br /> <br /> Kroky:<br /> Pomocí nože, ostré škrabky na brambory a lžíci, odstranit vnitřky cuket. Dejte vnitřky stranou k použití v jiném receptu (Prosím podívejte se na můj kanál Vařte s Majklem).<br /> Zamíchejte maso, rýže, sůl, pepř a rostlinný olej.<br /> Vyplňte každou cuketu na cca 2/3 s tou nádivkou tak aby ta rýže mohla se rozšířit.<br /> Dejte cukety do hrnci, a přikryjte nejlépe horkým hovězím vývarem. Vařte 40 minut na nízké teplotě. Pokud chcete použít tlakový hrnec, pak vařit na 20 minut.<br /> <br /> Jakmile budete hotovi, odstraňte Plněné cukety z hrnce a dát do servírovací mísy. Přidejte rajský protlak k zbývající vývar v hrnci . Mixovat a vařte po dobu 2 minut. Nalijte omáčku na cukety.<br /> <br /> Obložit a servírovat.<br /> <br /> Majkl Vám přeje dobrou chuť!!!<br /> <br /> Michael prepared for you in this video how to prepare stuffed zucchini with rice and meat. With so many zucchini recipe, this receipe stands out as it is unique and it is very well liked by adults and children. It is a hearty recipe. To make 6 medium sized stuffed zucchinis, you will need:<br /> <br /> Ingredients:<br /> 6 medium size Zucchinis<br /> 200 g rice (I use long grain rice)<br /> 1/2 kg of extra fine ground meat (can be beef, porc, or half half)<br /> 1 teaspoon of salt, one teaspoon of pepper<br /> 4 spoons of vegetable oil<br /> 1 to 1,5 litres of homemade stock<br /> for the gravy, we need 3 small cans of tomato puree<br /> <br /> Steps:<br /> Using a knife, sharp potato peeler and a spoon, remove the inside of the zucchinis. Put the insides aside to be used in a different recipe (check my channel Vařte s Majklem).<br /> Mix, the meat, rice, salt, pepper and vegetable oil. <br /> Stuff each zucchini to about 2/3. Leave some space for the rice to expand.<br /> Put zucchinis in a pot, and cover with preferably hot beef bouillon. Cook for 40 min on low heat. If you want to use a pressure cooker, then cook for only 20 minutes.<br /> <br /> Once done, remove the stuffed zucchinis from the pot and put in a serving bowl. Add the remaining stock in the pot the tomato puree. Mix and cook for 2 minutes. Pour the sauce on top of the zucchinis.<br /> <br /> Garnish and serve.<br /> <br /> Enjoy!!!
-