varte s majklem

CHILLI CON CARNE MEXICKÉ RECEPT DO 30 MINUT!!! MEXICKÁ KUCHYNÉ

Michael připravil pro Vás skvělou mexickou specialitu: Chilli con Carne (překlad Chilli s Masem). Je to velmi zdravé jídlo, s masem, zeleninou a spoustou koření. Doba vaření 30 minut.<br /> <br /> Je to skvělý jídlo připravit pro rodinu, děti jej milují.<br /> Tento pokrm se obvykle podává s rýží, zakysanou smetanou a koriandrem jako ozdobu.<br /> Recept pro 4:<br /> 500g libového mletého hovězího masa<br /> 2 cibule<br /> 1 červená paprika<br /> 1 zelená paprika<br /> 1 Chilli nebo Jalapeno paprika<br /> 4 stroužky česneku, oloupané<br /> 1 lžíce paprika (sladká)<br /> 1 lžička chilli nebo cayenne paprika volitelný<br /> 1 lžička mletého římského kmínu (kumín)<br /> 350 ml hovězího vývaru<br /> 2 rajčata<br /> 1 lžička majoránky<br /> 100 g rajského protlaku<br /> 200 g uvařené bílé fazole<br /> 300 g uvařené červené fazole<br /> 50 g tmavé čokolády<br /> <br /> POSTUP PŘÍPRAVY:<br /> osmažíme nasekanou cibuli, restujeme asi minutu. Přidáme mleté maso a dále restujeme až maso ztratí růžovou barvu.<br /> Přisypeme nasekaná rajčata, papriky, a ostatní přísady. <br /> Jako poslední, přidáme čokoládu, a směs velmi zvolna dusíme za občasného míchání asi 15 minut hodiny. Servírujeme s rýží, zakysanou smetanou a koriandrem jako ozdobu.<br /> <br /> Majkl Vám přeje BUEN APETITO!!!
-