varte s majklem

Nejchutnější recept na grilovaný roastbeef (rostbíf), Vařte s Majklem

Majkl miluje grilování. Jedním z jeho oblíbených jídel je pečení roastbeef. Ale ne jen pečené hovězí , ale grilované roastbeef. Majkl miluje chuť grilování na roastbeef.<br /> <br /> Maso, které se mu líbí použít, je "ZADNÍ bez kosti Plec", má velkou texturu, relativně levný a chuť tak dobře.<br /> <br /> Maso musí být při pokojové teplotě. Mezitím připravíme marinování: Smíchejte v misce:<br /> 3 lžíce extra panenského olivového oleje<br /> 3 lžíce whisky<br /> 2 lžíce byliny de Provence<br /> 4 stroužky česneku, drcené<br /> 2 lžičky dijonské hořčice<br /> 1 čajová lžička kajenský pepř<br /> sůl a pepř podle chuti<br /> <br /> Smíchejte a dát stranou.<br /> <br /> Příprava gril: dát misku s vodou uvnitř grilu, to pomůže, aby bylo maso zůstat vlhký. Zapněte grilu na maximum, a jakmile dosáhne přibližně 300 ° C, těsnění maso ze všech stran (2 až 3 minuty z každé strany).<br /> Štětcem, patří maso s předem připraveného marination. Ujistěte se, že můžete pokrýt ze všech stran. NEUMÍSŤUJTE pečeni v rámci přímého tepla.<br /> <br /> Vložte teploměr do pečeně, snižte teplotu grilu na 120 ° C, a zavřete gril. V závislosti na tom, jak máte rádi maso být, postupujte podle následující tabulky:<br /> <br /> 60 C je určen pro středně propečený, maso má růžovou barvu v centru města, šťáva je červená<br /> 70 C je určen pro střední dobře, maso je světle růžová v centru města, šťáva je hnědá<br /> 77 C je pro Výborně, maso je Bown, žádné stopy po růžové ani červená<br /> <br /> Jak předali je čas na vaření, následující pravidlo pomáhá při odhadu čas na grilování. Nejlepší rozchod je však použít teploměr:<br /> na každý 1 kg masa teplotě 120 ° C teploty, plán po dobu 40 minut grilování.<br /> <br /> Líbí se mi jíst křenovou omáčkou s hovězí pečeně. Tady je recept:<br /> 3 lžíce zakysané smetany<br /> 10 lžíci jemně nastrouhaného čerstvého křenu<br /> 2 lžíce citronové šťávy, nebo buď bílým octem<br /> 1 kávová lžička kajenský pepř<br /> sůl podle chuti<br /> <br /> Smíchejte všechny ingredience a necháme uležet v lednici po dobu několika hodin.<br /> <br /> Dobrou Chuť !!!
-