Majkl miluje grilování. Jedním z jeho oblíbených jídel je pečení roastbeef. Ale ne jen pečené hovězí , ale grilované roastbeef. Majkl miluje chuť grilování na roastbeef.<br />
<br />
Maso, které se mu líbí použít, je "ZADNÍ bez kosti Plec", má velkou texturu, relativně levný a chuť tak dobře.<br />
<br />
Maso musí být při pokojové teplotě. Mezitím připravíme marinování: Smíchejte v misce:<br />
3 lžíce extra panenského olivového oleje<br />
3 lžíce whisky<br />
2 lžíce byliny de Provence<br />
4 stroužky česneku, drcené<br />
2 lžičky dijonské hořčice<br />
1 čajová lžička kajenský pepř<br />
sůl a pepř podle chuti<br />
<br />
Smíchejte a dát stranou.<br />
<br />
Příprava gril: dát misku s vodou uvnitř grilu, to pomůže, aby bylo maso zůstat vlhký. Zapněte grilu na maximum, a jakmile dosáhne přibližně 300 ° C, těsnění maso ze všech stran (2 až 3 minuty z každé strany).<br />
Štětcem, patří maso s předem připraveného marination. Ujistěte se, že můžete pokrýt ze všech stran. NEUMÍSŤUJTE pečeni v rámci přímého tepla.<br />
<br />
Vložte teploměr do pečeně, snižte teplotu grilu na 120 ° C, a zavřete gril. V závislosti na tom, jak máte rádi maso být, postupujte podle následující tabulky:<br />
<br />
60 C je určen pro středně propečený, maso má růžovou barvu v centru města, šťáva je červená<br />
70 C je určen pro střední dobře, maso je světle růžová v centru města, šťáva je hnědá<br />
77 C je pro Výborně, maso je Bown, žádné stopy po růžové ani červená<br />
<br />
Jak předali je čas na vaření, následující pravidlo pomáhá při odhadu čas na grilování. Nejlepší rozchod je však použít teploměr:<br />
na každý 1 kg masa teplotě 120 ° C teploty, plán po dobu 40 minut grilování.<br />
<br />
Líbí se mi jíst křenovou omáčkou s hovězí pečeně. Tady je recept:<br />
3 lžíce zakysané smetany<br />
10 lžíci jemně nastrouhaného čerstvého křenu<br />
2 lžíce citronové šťávy, nebo buď bílým octem<br />
1 kávová lžička kajenský pepř<br />
sůl podle chuti<br />
<br />
Smíchejte všechny ingredience a necháme uležet v lednici po dobu několika hodin.<br />
<br />
Dobrou Chuť !!!