Majkl miluje ryby. Nejen, že jsou zdravé jíst, ale rybí kůže a oleje obsahují omega 3, které má velký přínos pro zdraví.<br />
<br />
V tomto videu, Majkl chse chytit pstruha (legrační část videa), pak bude jí grilovat. Jako příloha, bude servírovat grilované brambory s cibulí a la Italiana. Recept je velmi snadné, a chuť je bombastická.<br />
<br />
Recept, jak grilovat rybu: vyčistit vnitřnosti z ryb, pak kuchat. Poté vysušte ryby papírovou utěrkou. Přidejte sůl a olivový olej na ryby, dát na předehřátí grilu na 250 ° C. Pro pstruhů přibližně 1 kg, grilovat 56 minut na každé straně. Pro 2 kg pstruhů (lososový pstruh například), grilovat 10 minut na každé straně.<br />
<br />
Grilovat Brambory a la Italiana. Umyjte 4 střední brambory a nakrájte na plátky cca 1/2 cm. Nakrájejte na plátky 3 středně velké cibule, také ½ cm plátky. Na alobalu, přidejte nakrájené brambory, cibuli, přidáme čerstvé bylinky, jako je oregano, tymián nebo, nebo bylinky de Provence, přidejte extra panenský olivový olej (5 lžic), sůl a pepř podle chuti. Zabalte fólie do kapsy, a zabalte do kapsy do druhé alobalové kapsy, aby olej a šťávy zůstali uvnitř kapes. Dejte kapsa na předehřáté grilu na 250 ° C po dobu 10 minut na každé straně. Pokud jste kapsa je větší (obsahuje více brambor), pak budete muset vařit 15 minut každé straně.<br />
<br />
Během grilování pstruha, přidejte své oblíbené zeleniny na grilu (papriky, cuketa, chřest, lilek...). Grilujte zeleninu 5 minut na každé straně.<br />
<br />
Vzhledem k tomu, že pstruh maso je tak křehké a chutné, Majkl doporučuje doplňování ryby s rozpuštěným máslem a čerstvé koriandr listy.<br />
<br />
Bon Appetit!!!