varte s majklem

Nejlepší recept na Italský chléb Focaccia s rozmarýnem

Majkl ukazuje v tomto videu, jak připravit úžasné chléb focaccia. Každý region v Itálii má svou vlastní verzi receptu. Majkl preferuje Focaccia al Rosmarino. Čerstvé bylinky jsou použity v tomto focaccia. Ta focaccia dělá perfektní předkrmy, a je ideálně servírovaná s dipem. Majkl má rád tyto dva dipy:<br /> 1. extra panenský olivový olej, balzamický krém a mořská sůl<br /> 2. domácí majonéza s drceným česnekem a mořská sůl.<br /> <br /> Ingredience pro 40x30 cm pekáč:<br /> 600 g hladké mouky<br /> 100 g krupice mouky<br /> 250 g teplá voda<br /> 20 g čerstvého droždí (nebo 10 g sušeného droždí)<br /> 6 lžic bílého jogurtu<br /> 6 lžic extra panenského olivového oleje<br /> 6 lžic nasekané čerstvé listů rozmarýny<br /> 1 polévková lžíce krystalový cukr<br /> 15 g soli<br /> <br /> Doplňování těsně před pečením:<br /> 4 lžic extra panenského olivového oleje<br /> 1 čajová lžička hrubá mořská sůl<br /> <br /> Postupujte podle receptu ve videu.<br /> <br /> Buon Appetito!
-