Majkl vaří v tomto videu zdravou verzi špagety a použije špagetovou dýně. <br />
Majkl taky nám připravil úžasnou domácí italskou rajčatovou omáčkou z čerstvých bylin z jeho zahrady. Ke všemu, Majkl servíruje úžasný masoví kuličky.<br />
<br />
Recept je velmi jednoduché.<br />
Začněte s špagetová dýně cca 1,5 kg (slouží 4 osoby). Rozpulte na polovinu, a přidejte sůl a olivový olej.<br />
Zabalte do alobalu a dejte do trouby na 175 ° C na cca 1 hodina. Zatímco dýně se peče, připravte italské masové kuličky.<br />
Budete potřebovat následující ingredience:<br />
1 kg mletého masa (hovězí, vepřové, krůtí ... dle vás)<br />
1 cibule<br />
2 stroužky česneku<br />
1 vejce<br />
4 lžíce strouhanky<br />
4 lžíce strouhaného Parmigiano Reggiano<br />
čerstvé bylinky (Majkl miluje použít saturajka v masových kuličky, dá jim skutečnou středomořskou chuť)<br />
2 lžíce olivového oleje<br />
sůl a pepř<br />
Smíchejte všechny ingredience dohromady, vytvořit kuličky o průměru 4,5 cm.<br />
Dejte na plech a vložte na cca 15 20 minut<br />
<br />
Zatímco masové kuličky se pečou, připravují úžasnou rajčatovou omáčkou. Na omáčku budete potřebovat:<br />
1 litr rajčatový puree nebo můžete uvařit vlastní rajčata (plánujte 4 kg rajčat, aby 1 litr rajčatové omáčce). Budete také potřebovat 2 cibule,<br />
4 stroužky česneku, větvička čerstvého saturajka, větvička čerstvého rozmarýnu, sůl a pepř (někteří lidé, rádi jejich rajčatovou omáčkou sladší, můžete přidat jednu lžíci hnědého cukru).<br />
Začněte a jemně osmažte cibulku na pánvi, a pak přidáme všechny ostatní ingredience. Jakmile se začne vařit, pak snižte teplo na minimum.<br />
Vyjměte masové kuličky z trouby a dát je do omáčky po dobu 5 až 10 minut.<br />
<br />
Vyjměte špagetová dýně a použíte vidličku pro kontrolu jestli dýně je houpečená. Pak použijte vidličku a vyškrabte špageti z dýně. To Vám pujde lehce.<br />
<br />
Servírujte a nastrouhejte čerství parmažán a čerstvé listy z bazalky.<br />
<br />
Bon Appetito!