varte s majklem

ÚŽASNÝ RECEPT: ZDRAVÉ ŠPAGETY Z ŠPAGETOVÁ DÝNĚ. ÚŽASNÁ ITALSKA RAJČATOVÁ OMÁČKA S MASOVÝMI KULIČKAMI

Majkl vaří v tomto videu zdravou verzi špagety a použije špagetovou dýně. <br /> Majkl taky nám připravil úžasnou domácí italskou rajčatovou omáčkou z čerstvých bylin z jeho zahrady. Ke všemu, Majkl servíruje úžasný masoví kuličky.<br /> <br /> Recept je velmi jednoduché.<br /> Začněte s špagetová dýně cca 1,5 kg (slouží 4 osoby). Rozpulte na polovinu, a přidejte sůl a olivový olej.<br /> Zabalte do alobalu a dejte do trouby na 175 ° C na cca 1 hodina. Zatímco dýně se peče, připravte italské masové kuličky.<br /> Budete potřebovat následující ingredience:<br /> 1 kg mletého masa (hovězí, vepřové, krůtí ... dle vás)<br /> 1 cibule<br /> 2 stroužky česneku<br /> 1 vejce<br /> 4 lžíce strouhanky<br /> 4 lžíce strouhaného Parmigiano Reggiano<br /> čerstvé bylinky (Majkl miluje použít saturajka v masových kuličky, dá jim skutečnou středomořskou chuť)<br /> 2 lžíce olivového oleje<br /> sůl a pepř<br /> Smíchejte všechny ingredience dohromady, vytvořit kuličky o průměru 4,5 cm.<br /> Dejte na plech a vložte na cca 15 20 minut<br /> <br /> Zatímco masové kuličky se pečou, připravují úžasnou rajčatovou omáčkou. Na omáčku budete potřebovat:<br /> 1 litr rajčatový puree nebo můžete uvařit vlastní rajčata (plánujte 4 kg rajčat, aby 1 litr rajčatové omáčce). Budete také potřebovat 2 cibule,<br /> 4 stroužky česneku, větvička čerstvého saturajka, větvička čerstvého rozmarýnu, sůl a pepř (někteří lidé, rádi jejich rajčatovou omáčkou sladší, můžete přidat jednu lžíci hnědého cukru).<br /> Začněte a jemně osmažte cibulku na pánvi, a pak přidáme všechny ostatní ingredience. Jakmile se začne vařit, pak snižte teplo na minimum.<br /> Vyjměte masové kuličky z trouby a dát je do omáčky po dobu 5 až 10 minut.<br /> <br /> Vyjměte špagetová dýně a použíte vidličku pro kontrolu jestli dýně je houpečená. Pak použijte vidličku a vyškrabte špageti z dýně. To Vám pujde lehce.<br /> <br /> Servírujte a nastrouhejte čerství parmažán a čerstvé listy z bazalky.<br /> <br /> Bon Appetito!
-