varte s majklem

NEJCHUTNĚJŠÍ FRANCOUZSKÝ KOLÁČ TARTE TATIN RECEPT, ZDRAVÝ A PLNÝ OVOCE, MUSÍTE VIDĚT!!!

Majkl připravuje v tomto video recept, jednoduché kroky , aby udělal nejúžasnější jablečný koláč . Recept je cca 100 let starý, kdy dvě sestry Stephanie a Caroline Tatin , vymyslely tento nádherný koláč. Recept se stal okamžitě hitem a dnes je velmi známé .<br /> <br /> Co se Majklovy líbí o této koláč je, že je velmi jednoduché na přípravu , rychlá příprava, a je plný vitamínů .<br /> <br /> Ingredience pro 30 cm koláč :<br /> 56 jablka ( jakákoliv jablka jsou dobré pro tento recept )<br /> 5 velkých lžic cukru<br /> 50 g másla při pokojové teplotě<br /> 1 lžička skořice<br /> 1 role lýskové těsto<br /> <br /> Recept :<br /> oloupejte jablka , odstraňte semínka a nakrájíme každé jablko na 8 stejných klíny .<br /> Potřeme máslo na dno pečení formy nebo pánev , která má kovovou rukojeť tak, aby mohla se umístit do trouby . Posypte cukr nad máslem a přidejte skořici . Umístěte pečicí forma / pánev na střední vysoké teplota plotny a nechte máslo se rozpustit a cukr karamelizovat . Nemíchejte. Jakmile uvidíte karamel se tvořit ( cukr se stane zlaté barvy ) , přidejte jablko klíny . Nechte je vařit asi 5 minut , pak by se cukr promění tmavší karamel . Vypnete plotnu.<br /> <br /> Položte těsto na vrcholu jablka , a ujistěte se, že těsto je zastrčený mezi okrajem pečící formy a jablka .<br /> <br /> Vložíme do předehřáté troubě při 190 ° C po dobu asi 20 minut . Víme že je to upečený když těsto je zlaté.<br /> <br /> Vyndejte z trouby a nechat odpočinout po dobu 3 minut . Pak vemte talíř , ujistěte se, že je buď stejné velikosti nebo o trochu větší , než je forma na pečení . Otočte formu na pečení tak, že otočíte koláč vzhůru nohama a spadne do talíře .<br /> <br /> ...a je to...<br /> Dobrou Chuť!!!
-