varte s majklem

NEJCHUTNĚJŠÍ DEZERT PRO VELKÉ OSLAVY: CROQUEMBOUCHE RECEPT, KROK PO KROKU RECEPT, MUSÍTE VIDĚT

Majkl miluje mít lidi na večeři . Rád také dokončit pěknou večeři s úžasnou dezert . Croquembouche je jedním z těch úžasných dezertů , které má rád servírovat pro své hosty . Majkl taky miluje reakci od hosti kdiz udelaji "WAW" .<br /> <br /> Recept je jednoduchy. To je asi 80 croquemenbouches :<br /> <br /> těsto odpalované těsto:<br /> 230 g mouky<br /> 125 g másla<br /> 400 ml vody<br /> 6 vajec<br /> 2 lžíce moučkového cukru<br /> špetka soli<br /> <br /> Creme Patissiere ( s vaječným likérem chutí na Vánoce )<br /> 5 žloutků + 2 vejce<br /> 150 g moučkového cukru<br /> 125 g mouky<br /> 250 ml mléka<br /> 250 ml smetany ke šlehání<br /> 1 sáček vanilkového cukru nebo lžíce vanilkového extraktu<br /> 50 ml bourbon whisky<br /> čerstvě nastrouhaného 1/2 muškátového oříšku<br /> 50 g másla<br /> <br /> karamel :<br /> 500 g cukru<br /> 100 ml vody<br /> 1 lžíce citrónové šťávy<br /> <br /> Pro dekoraci :<br /> 2 bílky<br /> 150 g cukru<br /> 50 ml vody<br /> <br /> Recept: <br /> Těsto: <br /> Přidat másla do vody a vaříme, když je voda horká, přidáme cukr a sůl. Jakmile voda vře, přidáme mouku a důkladně promíchat s dřevěnou naběračkou <br /> Jakmile je těsto tvoří koule, odstranit z tepla a přidat jedno vejce v době, dobře se promíchá každé vejce do směsi s těsta. <br /> <br /> Přidat do potrubí tašky, a aby o 2,5 x2, 5 cm kulaté koule. Vložíme do předehřáté na 180 ° C (horký vzduch cirkulující) nebo 200 ° C Horní a spodní teplo. Pečeme asi 25 minut, nebo dozlatova. Odebrat z více než, aby 1/2 cm plátek do každé kuličky. Vraťte se na suché vnitřek koule (asi 5 minut) <br /> <br /> Creme patissiere: <br /> tepla mléko a smetana. V misce smíchejte vejce a cukr. Přidat whisky do směsi a přidáme mouku. Jakmile mléko + krém je horký, přidat malé dávkované do vaječné směsi a míchejte rychle (nechceme, aby se míchaná vejce). Zpět na sporáku a míchat nepřetržitě, dokud směs hvězdy varu. V současné době, krém by měl být silný. <br /> <br /> Nechte je vychladnout po dobu 5 minut a pak přidejte máslo a dobře promíchejte. Zakryjte stretch fólií a nechte ho vychladnout. <br /> <br /> <br /> Jakmile krém je zima, dát do potrubí sáčku. Udělejte si malý otvor v každém Croquembouche a naplňte krémem. <br /> <br /> Karamel: <br /> přidáme cukr a vodu v hrnci a počkejte, dokud se cukr začátek varu, nemíchejte, a počkejte, až se směs stane dozlatova. Jakmile budete mít zlatohnědou barvu, přidáme citronovou šťávu a chlazení hrnec do studené mísy zastavit proces karamelizaci (nechceme se karamel příliš tmavý). <br /> <br /> Udělejte si kužel z lepenky nebo použít kužel z polystyrenu, a ponořte každou Croquembouche v karamelu a držet ho na kužel. Udělejte věž z Croquembouche. <br /> <br /> Můžete ozdobit "strom" s královskou nebo Italskou polevou. <br /> <br /> Bon Appetit!!
-