V tomto videu, Majkl ukazuje, jak připravit a zachovat domácí rajskou omáčku. Tato omáčka pak může být použita jako základ pro omáčky na špagety, pizza základny omáčka, rajčatová polévka a jiné recepty na bázi rajčat. Co je zajímavé, je, že i po měsících od dělat omáčku, při otevření nádobu, chuť rajčatové omáčce je jako to bylo vyrobeno právě před pár minutami.<br />
Majkl důrazně doporučuje, aby jste skusily tento recept doma, zejména na konci léta, kdy rajčata jsou zralé a je možné zakoupit za nižší ceny.<br />
<br />
Na 3kg rajskou omáčku, budete potřebovat:<br />
2,5kg zralá rajčata<br />
2 velké cibule (hnědá kůže)<br />
šťáva z 1 velkého citronu<br />
6 stroužky česneku<br />
1 lžička soli<br />
<br />
Pomocí mixer, mix rajčata, cibule, přidáme zbytek přísad.<br />
Dejte hrnec na vysokou tepelnou varu, a vaříme směsi po dobu 15 minut. Zatímco ještě horké, nalít směs do skleněných nádob, které jsou čisté (s použitím myčky nádobí při 65 ° C cyklu, je dost dobrý).<br />
Zatímco plnění sklenice, můžete přidat několik listů bylin z vaší zahrady, aby vaše rajčatovou omáčkou zvláštní chuť.<br />
<br />
Dobrou chuť !!!