varte s majklem

Tip a recept od Majkla: jak si jednoduše vyrobit a konzervovat domácí rajčatovou omáčku / protlak

V tomto videu, Majkl ukazuje, jak připravit a zachovat domácí rajskou omáčku. Tato omáčka pak může být použita jako základ pro omáčky na špagety, pizza základny omáčka, rajčatová polévka a jiné recepty na bázi rajčat. Co je zajímavé, je, že i po měsících od dělat omáčku, při otevření nádobu, chuť rajčatové omáčce je jako to bylo vyrobeno právě před pár minutami.<br /> Majkl důrazně doporučuje, aby jste skusily tento recept doma, zejména na konci léta, kdy rajčata jsou zralé a je možné zakoupit za nižší ceny.<br /> <br /> Na 3kg rajskou omáčku, budete potřebovat:<br /> 2,5kg zralá rajčata<br /> 2 velké cibule (hnědá kůže)<br /> šťáva z 1 velkého citronu<br /> 6 stroužky česneku<br /> 1 lžička soli<br /> <br /> Pomocí mixer, mix rajčata, cibule, přidáme zbytek přísad.<br /> Dejte hrnec na vysokou tepelnou varu, a vaříme směsi po dobu 15 minut. Zatímco ještě horké, nalít směs do skleněných nádob, které jsou čisté (s použitím myčky nádobí při 65 ° C cyklu, je dost dobrý).<br /> Zatímco plnění sklenice, můžete přidat několik listů bylin z vaší zahrady, aby vaše rajčatovou omáčkou zvláštní chuť.<br /> <br /> Dobrou chuť !!!
-