varte s majklem

Nejlepší Grilovaní Kuřecí Burger recept

Není nic lepšího, než grilovaným kuřecím letní hamburger. Klíčem k dělat úžasné hamburger je použít vynikající ingredience: čerstvě upečené buchty, domácí BBQ omáčkou, grilovaná kuřecí prsa (nebo grilované turckey prsu). Přidejte trochu grilovaný ananas plátek, některé křupavé proužky slaniny, a jen užívat si života ..<br /> Recept je velmi jednoduché, stačí postupovat podle pokynů uvedených na videu.<br /> <br /> Ingredience pro 6 osob:<br /> 3 kuřecí prsa (500 gr)<br /> 6 ciabatta nebo celozrnný bun<br /> 6 ananasu plátky<br /> domácí barbecue omáčkou<br /> 6 plátků sýra (čedar, nebo grilování sýr)<br /> křupavá slanina<br /> hlávkový salát<br /> majonéza (volitelně)<br /> <br /> Přísady pro marinace:<br /> šťáva z velkého citronu<br /> 2 česneku (drcený)<br /> 5 lžic olivového oleje<br /> 3 větvičky tymián nebo slaný<br /> 1 lžička mletého římský kmínu<br /> 1 lžička mleté ​​skořice<br /> 1 lžička mletého zázvoru<br /> 1 lžička soli<br /> 1 lžička čerstvě mletý pepř<br /> <br /> Smíchejte všechny ingredience marinádou, vložíme do ziplock sáčku, přidáme kuřecí prsa, promíchejte a protřepejte, pak uzavření sáčku a dejte do lednice po dobu nejméně 12 hodin.<br /> <br /> Ingredience pro domácí BBQ omáčkou:<br /> 5 lžic kečupu<br /> 1 lžíce hořčice<br /> 5 lžic octa<br /> 3 lžíce japonské sójové omáčky<br /> 1 lžička Worcestershire omáčky<br /> 1 lžíce medu<br /> 1 lžíce hnědého cukru<br /> 1 velká lžíce uzeného papriky<br /> 1 lžička každý: mletá skořice, mletý zázvor, česnek prášek, čerstvě mletý pepř, sůl<br /> 3 větvičky tymián nebo slaný<br /> Několik pomlčky z přírodního tekutého kouře (volitelně)<br /> <br /> Smíchejte všechny ingredience do mísy, přidáme do hrnce, přiveďte k varu, nižší teplo na minimum a vařte 5 minut. Pokud potřebujete barbecue omáčkou, aby bila víc sladká, přidejte med a promíchejte. Přeneste barbecue omáčkou do sklenice, dát do lednice po vychladnutí.<br /> <br /> Jednu hodinu před gril, vyjměte marinovaná kuřecí a nechte ji dostat na pokojovou teplotu. Ohzřejte svůj BBQ , a když dosáhla 300 ° C, přidejte kuřecí prsa na grilu. Neprostřihněte kuřecí prsa na plátky!<br /> gril 4 až 5 minut na každé straně. Odstraňte z grilu, dát do nádoby a kryt nádoby po dobu nejméně 5 minut. Tento proces umožní šťávy v kuřecí prsa přerozdělovat. Pak nakrájíme kuře do 1,5 cm proužky.<br /> <br /> Majkl doporučuje péct čerstvé housky pro grilované hamburger. Nebo alespoň použít některé vanami buchty, namočte vodou ze všech stran, a dal je do grilu po dobu 2 až 3 minuty z každé strany nebo dokud zlaté barvy.<br /> <br /> Sestavte Kuřecí burger jako Majkl naznačuje ve videu.<br /> <br /> Dobrou chuť!
-