Nedávno , Majkl navštívil Štrasburku a byl ohromně nadšen tím, bohaté potravinové kultury tohoto regionu ve Francii . Jedním z pokrmů , která byla zvláštní se nazývá Tarte Flambée , což je druh pizzy , ale se speciálními složkami , jako je uzená slanina.<br />
<br />
Recept je velmi jednoduchý :<br />
Složení :<br />
těsto na pizzu ( viz Majkl video na youtube pro autentický recept na těsto )<br />
<br />
polevy:<br />
200 g uzená slanina<br />
3 velké lžíce zakysané smetany ( originální recept žádá " fromage blanc " , ale zakysaná smetana je nejbližší ingredient , které lze nalézt ve všech obchodech s potravinami<br />
3 malé cibule , nakrájené na velmi tenké plátky .<br />
sůl a pepř podle chuti<br />
muškátový oříšek ( 1/4 čajové lžičky )<br />
<br />
Používám 38x24 cm plech . Začněte tím, že přidáním zakysané smetany , pak sůl a čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek . Potom nakrájíme slaninu na malé proužky a rovnoměrně přes Tarte . Poslední vrstva je čerstvé cibule . Jako poslední krok , Majkl přidává pepř .<br />
<br />
Vložíme do předehřáté trouby na 250 ° C po dobu 7 minut , nebo když jsou okraje Tarte se stal zlatý .<br />
<br />
Bon Appetit !!!