varte s majklem

TARTE FLAMBÉE RECEPT, FRANCOUZSKÁ PIZZA. RYCHLÝ RECEPT DO 10 MINUT!!!

Nedávno , Majkl navštívil Štrasburku a byl ohromně nadšen tím, bohaté potravinové kultury tohoto regionu ve Francii . Jedním z pokrmů , která byla zvláštní se nazývá Tarte Flambée , což je druh pizzy , ale se speciálními složkami , jako je uzená slanina.<br /> <br /> Recept je velmi jednoduchý :<br /> Složení :<br /> těsto na pizzu ( viz Majkl video na youtube pro autentický recept na těsto )<br /> <br /> polevy:<br /> 200 g uzená slanina<br /> 3 velké lžíce zakysané smetany ( originální recept žádá " fromage blanc " , ale zakysaná smetana je nejbližší ingredient , které lze nalézt ve všech obchodech s potravinami<br /> 3 malé cibule , nakrájené na velmi tenké plátky .<br /> sůl a pepř podle chuti<br /> muškátový oříšek ( 1/4 čajové lžičky )<br /> <br /> Používám 38x24 cm plech . Začněte tím, že přidáním zakysané smetany , pak sůl a čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek . Potom nakrájíme slaninu na malé proužky a rovnoměrně přes Tarte . Poslední vrstva je čerstvé cibule . Jako poslední krok , Majkl přidává pepř .<br /> <br /> Vložíme do předehřáté trouby na 250 ° C po dobu 7 minut , nebo když jsou okraje Tarte se stal zlatý .<br /> <br /> Bon Appetit !!!
-