V tomto videu, Majkl dělá jeho vlastní domácí klobásy, vyrobené z vysoce kvalitního masa a čerstvé bylinky. Pak grily párky s chutí kouření. Zkontrolovat !!!<br />
<br />
Recept je velmi jednoduché, tady jsou ingredience<br />
1 kg libového mletého hovězího (dvakrát zem)<br />
1 kg vepřová plec (jednou zem)<br />
100 ml extra panenského olivového oleje (pro ty, kteří dávají přednost mastné klobásy, použijte 1/2 kg mleté vepřové sádlo)<br />
2 lžíce soli<br />
1 kytice čerstvou majoránkou (nakrájené)<br />
1 kytice čerstvého koriandru (nakrájené)<br />
10 velkých listy šalvěje (nakrájené)<br />
3 velké lžíce uzeného papriky<br />
1/2 lžičky čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku<br />
1 velká lžíce mletého kmínu<br />
2 lžíce čerstvě mletý pepř<br />
šťáva z limetek 2<br />
4 feferonky, jako je Jalapeno nebo cayenne papriky (nakrájené)<br />
přírodní prase střívko<br />
<br />
Smíchejte všechny složky pak marinovat přes noc (nebo alespoň dvě hodiny).<br />
<br />
Použijte klobásy stroj, aby párky.<br />
<br />
Můžete pověsit sauceges v lednici, aby jim zaschnout trochu.<br />
<br />
Nyní jste připraveni na grilování vaše domácí sausaces.<br />
<br />
Grilujte 5 minut každé straně na středním plameni.<br />
<br />
Dobrou Chuť.