varte s majklem

Nejchutnější a nejlehčí recept na špenátové noky se šalvějovým máslem vegetariánský recept

Majkl miluje jídlo z rakouského Tirol regionu a že v tomto videu se připravuje špenátové noky se šalvějovým máslem nebo je také nazýván Malfatti v italských Alpách.<br /> Recept je velmi jednoduché a chutné.<br /> Ingredience pro 4 osoby:<br /> 300 g uvařené špenátové listy a nakrájené na malé kousky<br /> 300 g sýra ricotta (nebo můžete použít měkký tvaroh)<br /> 50 g strouhaného parmezánu<br /> 2 střední vejce<br /> 60 g hladké mouky<br /> 1/4 lžičky strouhaného muškátového oříšku<br /> 1/4 lžičky soli<br /> 1/4 lžičky čerstvě mletý pepř<br /> <br /> 100 g rozpuštěného másla<br /> 10 čerstvá šalvěj listy nakrájíme na kousky<br /> <br /> Recept: postupujte podle pokynů ve videu
-