Příprava
Tyto upečené mini quiche (Francouzského původu), které se servíruji teplé i studené, patří mezi ty nejoblíbenější jednohubky a předkrmy v 5 hvězdičkových hotelích a restauracích.
Připravte si reprezentativní a lahodné jednohubky Quiche plněné hermelínem. Rychlé, jednoduché a velice oblíbené na párty. Jsou vynikající avždy s ni sklidíté úspěch!
Připravíme si misku, do které si dáme vejce sůl a pepř, šlehačku. Na pánvi si osmažíme pórek. Ten pak přimícháme do misky s vejci a na závěr přidáme nastrouhaný sýr. Vše pořádně promícháme .
Připravíme si pečící formu na muffiny nebo cupcake. Do té následně klademe vykrojené kolečka z listového těsta a plníme udělanou směsí .Nakonec dáme na vrch nakrájený hermelín a zakápneme brusinkovou omáčkou. Dáme do trouby na 25 minut na 180 stupňů .
Dobrou chuť !!!