varte s majklem

Originální recept na domací bavorskou sekanou podle Majkla

Jsem zpět s novým receptem a tím je nejchutnější domácí bavorská sekaná , která je, nejen dobrá ale především jednoduchá na přípravu. Chcete potěšit své blízké ? Rád vás naučím postup této bavorské pochoutky .Už nebudete chtít nic jiného !! :P<br /> Přeji dobrou chuť !!<br /> <br /> Složení:<br /> 300 g mletého libového hovězího masa<br /> 300 g mletého libového vepřového masa<br /> 400 g vepřového sádla<br /> 300 g kostky ledu (drcené)<br /> 5 lžící studené vody z ledničky<br /> 20 g sůl na nakládání masa<br /> 1 cibule (strouhaná)<br /> 1/2 čajové lžičky bílého pepře<br /> 1/2 čajové lžičky majoránky<br /> 1/2 čajové lžičky tymiánu<br /> 1/2 čajové lžičky strouhaného muškátového oříšku<br /> 1 velkou lžičku čerstvého zázvoru<br /> 2 velké stroužky česneku<br /> 25 g škrobu<br /> 25 g hladké mouky<br /> 1/2 lžičky prášku na pečení<br /> *** pečeme při 150°C cca 70 minut až vnitřní teplota sekaná bude 70°C
-