Jsem zpět s novým receptem a tím je nejchutnější domácí bavorská sekaná , která je, nejen dobrá ale především jednoduchá na přípravu. Chcete potěšit své blízké ? Rád vás naučím postup této bavorské pochoutky .Už nebudete chtít nic jiného !! :P<br />
Přeji dobrou chuť !!<br />
<br />
Složení:<br />
300 g mletého libového hovězího masa<br />
300 g mletého libového vepřového masa<br />
400 g vepřového sádla<br />
300 g kostky ledu (drcené)<br />
5 lžící studené vody z ledničky<br />
20 g sůl na nakládání masa<br />
1 cibule (strouhaná)<br />
1/2 čajové lžičky bílého pepře<br />
1/2 čajové lžičky majoránky<br />
1/2 čajové lžičky tymiánu<br />
1/2 čajové lžičky strouhaného muškátového oříšku<br />
1 velkou lžičku čerstvého zázvoru<br />
2 velké stroužky česneku<br />
25 g škrobu<br />
25 g hladké mouky<br />
1/2 lžičky prášku na pečení<br />
*** pečeme při 150°C cca 70 minut až vnitřní teplota sekaná bude 70°C