Příprava
Maso
Nejprve si musíme smíchat všechny ingredience pro marinádu a do ní přidáváme vepřové maso. Maso naložené v marinádě necháme v lednici po dobu 24 hodin. Následně maso navlékáme na „S“ Háček a zkusíme ho připojit ke středu háčku. Troubu si předehřejeme na 220 ° C a zavěsíme maso na rošt do horní části trouby. Ujistíme se,zda-li je v zásobníku ve spodní části trouby dostatek vody, tak, aby maso bylo stále vlhké. Po 15 minutách při 220 ° C grilování snížíme teplotu na 170 ° C a pečeme dalších 15 až 20 minut. 5 minut před odebráním masa z trouby natřeme maso zbylou marinádou, která musí být předvařená s 1 lžící medu, která se k marinaci přidává, stejně tak jako 2 velké lžíce světlé sojové omáčky.
Nakonec maso vyndáme z trouby, přikryjeme alobalem a necháme 5 minut odležet.
Bok Choy
Do horké wok pánve přidáme rostlinný olej. Poté přidáme i česnek a mícháme po dobu 30 sekund. Pak přidáme očištěné bok choy a nakonec sojovou a ústřicovou omáčku. Smažíme/vaříme 5 minut. Servíruje s char siu masem, bílou rýží a s bok choy jako přílohou.
Dobrou chuť!