Příprava
Tyto upečené mini quiche (Francouzského původu), které se servíruji teplé i studené, patří mezi ty nejoblíbenější jednohubky a předkrmy v 5 hvězdičkových hotelích a restauracích.
Připravte si reprezentativní a lahodné jednohubky, Quiche plněné uzeným lososem. Rychlé, jednoduché a velice oblíbené na párty. Jsou vynikající a úspěch s ni mi máte zaručen.
Připravíme si misku, do které si dáme vejce, sůl, pepř, šlehačku. Na pánvi si osmažíme pórek. Ten pak přimícháme do misky s vejci a na závěr přidáme nastrouhaný sýr. Vše pořádně promícháme .
Připravíme si pečící formu na muffiny nebo cupcakes. Do formy následně klademe vykrojená kolečka z listového těsta a naklademe do spod kousky lososa, kterého zakryjeme připravenou směsí. Dáme do trouby na 25 minut na 180 stupňů .
Dobrou chuť !!!