varte s majklem

Výroba tradičního nugátu a nutellu Nejlepší recept od Majkla

Jedno z důležitých ingrediencí pro cukráře, cukrářské kuchaře a výrobce pralinek je čokoládový nugát. Recept je na základě karamalizaci lískových oříšků (nebo kombinace lískových ořechů a mandlí) a jejich mletí, až se dosáhne měkká pomazánka. K tomu se přidává roztavená mléčná čokoláda a konečný výsledek je Nougat.<br /> Receptura je jednoduchá. Stačí se řídit pokyny, které Majkl ukazuje ve svém videu.<br /> <br /> Složení:<br /> 240 g lískových oříšků (nebo 120 g lískových oříšků a 120 g mandlí)<br /> 180 gramů cukru krystal<br /> 200 gramů mléčné čokolády (můžete přidat víc čokolády, abyste docílily větší čokoládovou chuť)<br /> <br /> Šťastné pečení
-